top of page
IMG_1071.JPG

WELKOM BIJ PRIMA EVENTS

Organiseren zit ons in het bloed. Al bijna 15 jaar lang, staan we met prima events garant voor leuke familiefeestjes, topfuiven en assistentie bij heel wat evenementen in de buurt.  

Wij vinden het heerlijk als u kan genieten van uw feestje en doen er, samen met onze jarenlange partners alles aan om u te helpen mooie herinneringen te creëren.

Iets te vieren? Contacteer ons en luister wat wij voor u kunnen doen! 

Guy & Isolde

0486 13 11 77

Home: Welkom

EVENTPLANNING & ORGANISATIE

Waarvoor kan u bij ons terecht?

K40 web verjaardagsfeest.JPG
DSC05068.jpg
DSC_0128.JPG

FAMILIEFEESTEN

'Prima voor u geregeld'

Voor wie de eigen living of tuin wat te klein is geworden, bieden we in de unieke setting van Kloosterstraat40 de perfecte locatie aan voor een gezellig familiefeest tot 60 personen. Babyborrels, communies of lentefeesten, huwelijksfeesten of jubilea of gewoon gezellig samenzijn, het kan allemaal. Wenst u daarbij ook een ceremonie, dan doen we voor u beroep op Levensgroet. 

Met onze partners staan we in voor decoratie, animatie en catering indien gewenst. Het afhuren van onze faciliteiten kan ook. 

FUIVEN

'Stevige beats en prima sfeer '

We organiseren op jaarbasis in de regio Zottegem zelf een paar jeugdfuiven, zoals You Night It & staan ook in voor de jaarlijkse carnavalfuif op de markt.

Verder begeleiden we scholen & verenigingen die een fuif willen organiseren van a tot z. Via onze partners kunnen we top DJ's, licht & geluid, diverse snacks, ... verzorgen. Maar ook de hele papierwinkel nemen we voor onze rekening: Sabam, Billijke vergoeding, verzekering en vergunningen én natuurlijk high level security!  

HULP BIJ UW EVENEMENT

'U vraagt, wij leveren'

Onze jaarkalender bevat een aantal evenementen waar we standaard op terug te vinden zijn: de jaarlijkse Vlooienmarkt in Velzeke, De Ronde van Vlaanderen in de Paddestraat, Open Monumentendag, ... 

We bieden alles wat u in de rand van uw evenement nodig heeft: tenten, catering, licht & geluid, presentaties, ... Zodat u kan focussen op waar het eigenlijk op uw event om gaat. 

Home: Evenementendiensten

Bedankt voor de inzending!

DSCN6843.JPG
Home: Contact

ONZE PARTNERS

Op deze fantastische mensen kunnen wij altijd rekenen!

logo K 40 basis.jpg

KLOOSTERSTRAAT40

Unieke feestlocatie met mogelijkheid tot overnachten!

logo MFM.png

RADIO MFM

Uw lokale radio & onze mediapartner!

Client 5

LEVENSGROET

Voor een ceremonie volledig op uw maat!

OHM logo met transparant BG.gif

OHM

Sound, light & vision

Meer weten? Check it out!
wonderworld default-logo.png

KATHY'S WONDERWORLD

Voor heerlijk vegan & veggie!

art catering.jpg

ART CATERING

The art of catering

Home: Klanten
bottom of page